Nyhet

GAFFA anbefaler: Ukas viktigste konserter

The 1975, Silvana Imam og Karpe Diem er blant våre sterkeste live-anbefalinger denne uka.

Denne uken skjer det mye spennende på de forskjellige konsertscenene i Norge. I Oslo får musikkfansen blant annet muligheten til å høre The 1975, Silvana Imam, og våre folkekjære Karpe Diem. Haugesund, Stavanger og Bergen har selveste Motorpsycho å by på, mens trønderne kan vente seg en ellevill kveld med Turboneger.

Har du tips om konserter som burde nevnes i denne spalten kan disse sendes til [email protected].

The 1975: Oslo Spektrum, Oslo 5. april


The 1975 har tatt turen over nordsjøen og er klare for Oslo Spektrum denne uka. Gutta som kommer fra den lille byen Wilmslow sør for Manchester leverer deilig og fengende musikk som vil gjøre at selv de minst danseglade konsertgjengerne vil kjenne at det rykker i danseføttene.

Husker du Chocolate? Dette er kun en av godlåtene du vil oppleve dersom du tar turen denne kvelden. The 1975 anbefales på det sterkeste!


Silvana Imam: Rockefeller, Oslo 5. april

Den svenske kritikerroste rapperen holder etterlengtede konserter i Norge denne uken. Tirsdagen på Rockefeller blir garantert en rå kveld, en jente med mer energi på scenen skal en lete lenge etter.

Imam spiller også i Stavanger, Bergen, Trondheim og Hamar denne uka! Alle datoer finner du her.

Karpe Diem: Sentrum Scene, Oslo 8. april


Nå er det klart for siste konsert på turnéen til Karpe Diem. Denne duoen kan å provosere og lage sterke låter, det står heller ikke på viljen når de gjør konserter. Det pleier å være konfetti, pyro-effekter og fete gjesteopptredener. De er folkekjære og kan det å ta vare på publikumet sitt.


Showene deres er som regel irriterende feilfrie.

Michael Gira: John Dee, Oslo 9. april


Frontmannen i Swans Micahel Gira er klar for intimkonsert på John Dee. Musikken hans er en salig blanding av blues og jazz. Swans var i utgangspunktet aktive fra 1982 til 1997, men gjorde et etterlengtet comeback i 2010, og har gitt ut tre kritikerroste album My Father Will Guide Me Up A Rope To The Sky, The Seer og To Be Kind. Michael Gira har også flere soloplater på samvittigheten. Med andre ord kan publikum vente seg en deilig blanding av Swans-materiale og sololåter.

Michael Gira besøker også Landmark i Bergen dagen etter konserten i Oslo.


Turboneger: Samfundet, Trondheim 8. april

Happy Tom, Duke Of Nothing, Euroboy. Trenger vi å si mer? Seltzer & co er klare for å snu Samfundet på hodet. Dette blir en kveld fylt opp med lynraske soloer, stødige basslinjer, matrosluer og ansiktsmaling! Turboneger skuffer aldri!

Gjør deg klar for en rock & roll-opplevelse du kommer til å kjenne på kroppen i timevis etter at lyden fra det siste brølet i mikrofonen har dødd ut.

Motorpsycho: Verftet, Bergen 9. april


Trønderne i Motorpsycho gir seg ikke. I over 20 år har de vært et av landets mest spennende og særegne band, og de skuffer sjelden fansen og deres forventninger. Bandet har alltid hatt sin egen umiskjennelige sound.


Konserten bandet gjorde på Rockefeller i Oslo lørdag kveld ble tildelt fem stjerner av GAFFAs anmelder.

Motorpsycho spiller også på Høvleriet i Haugesund på torsdag og Folken i Stavanger på fredag denne uka.


Er det noen vi har glemt? Skriv gjerne hvem DU gleder deg til å se på norske konsertscener denne uka i kommentarfeltet under denne artikkelen eller på Facebook-siden vår!

Full oversikt over programmene på de forskjellige konsertscenene i Norge finner du via GAFFA LIVE.

ANNONCE