Nyhet

Hør John Olav Nilsen synge med Fjorden Baby!

Ny Loddefjord-bølge på gang?

I dag slipper Fjorden Baby! (bildet) den første smakebiten fra deres kommende album i form av singelen Igjen Og Igjen - med selveste John Olav Nilsen i duett med vokalist Sturle Kvilekval.

— Låta ble til for tre år siden, på den tiden vi delte øvingslokale med John Olav Nilsen & Gjengen. Vokalist Sturle var på do i det John Olav kom inn i lokalet med utstyr etter endt turné med Gjengen. John Olav ble i Sturles fravær med på en jam og under en halvtime senere var Igjen Og Igjen født. Den har vært en snakkis i kretsen rundt bandet siden, og nå følte vi det endelig var på tide å plukke den opp igjen, sier bassist i Fjorden Baby! Kjetil Grimsby Haarr. 



Fjorden Baby! gir senere i år ut deres fjerde studioalbum. Utgivelsen følger opp Fjordkloden fra 2013 som fikk jevnt over gode anmeldelser i norsk presse med ett klart unntak her i GAFFA hvor albumet kun mottok to stjerner. John Olav Nilsen har på sin side fått mye uønsket oppmerksomhet i forbindelse med en volds- og narkotikadom, men han ble i forrige uke frikjent for besittelse av narkotika og står foran en ankesak i neste måned.


Nilsen har også rukket å slippe sin første engelskspråklige låt med det nye prosjektet True I.T.C..

Hør Igjen Og Igjen her:


ANNONCE