Nyhet

Foo Fighters avsluttet The Late Show

David Lettermans yndlingsband fikk æren av å lukke ned det legendariske talkshowet med 'Everlong'.

I natt var David Lettermans siste kveld på amerikansk fjernsyn, og i den anledning hadde han invitert Foo Fighters til å stå for det aller siste musikknummeret på showet. Det var ikke uten grunn at nettopp Foo Fighters var valgt til å lukke showet. De er nemlig et av Lettermans aller største favorittband, og etter at han gjennomgikk en hjerteoperasjon i 2000 spurte han dem også om å være de som åpnet showet igjen.

— Vi har alltid hatt et spesielt forhold til Letterman. Etter at han hadde gjennomgått sin hjerteoperasjon var han borte en liten stund, og da han kom tilbake anmodet han om at Foo Fighters skulle være de første til å spille når han kom tilbake fordi han ville høre Everlong. Siden den dagen har vi vært forelsket. Jeg vet ikke hvor mange ganger vi har opptrådt på The Late Show, men jeg tar det aldri for gitt når jeg står i Ed Sullivan-teatret, forteller frontmann Dave Grohl til Orange County Register

Siden her deres gjensidige forhold bare blitt ytterligere styrket, og de har ved flere anledninger utvekslet både sigarer og instrumenter med hverandre.

Helt passende lukket bandet showet med Everlong, som du kan se her:

ANNONCE