Nyhet

Kanye West innrømmer at han tok feil angående Beck

Det er ikke ofte rapperen går tilbake på sine uttalelser, men nå kommer han med en aldri så liten presisering.

I februar vekket Kanye West (bildet) oppsikt da han uttalte at Beck ikke burde ha fått en Grammy for årets beste album, og at prisen heller skulle gått til Beyoncé og hennes selvtitulerte album fra året før. Nå ror West forsiktig mot land når han i et nytt intervju med Sunday Times blant annet sier:

"Jeg har ingen problemer med å beklage upresise uttalelser. Jeg sender til og med blomster når jeg har sagt noe upresist. Jeg har snakket med Becks kone, og jeg mener at jeg hadde et poeng med Beyoncé, men jeg var likevel upresis da jeg sa at en mann som spiller fjorten instrumenter ikke respekterer kunstnerisk arbeid."

Rapperen fortsatte intervjuet med å si at sannheten ofte handler om at tilstrekkelig mange mennesker kan bli enige om at noe er riktig. Og at "i denne kampen for skjønnhet" kunne han sikkert være litt upresis noen ganger, men at han var "langt mindre upresis enn samfunnet generelt".


Kanye West er en av headlinerne under denne helgens Glastonbury Festival i England, mens Beck kan oppleves på Øyafestivalen i Oslo senere denne sommeren.

Se musikkvideoen til Becks Heart Is A Drum fra stridens kjerne, albumet Morning Phase.


ANNONCE