Nyhet

De seks første artistene til by:Larm 2016 er klare

En god musikalsk blanding når bransjefestivalen i Oslo offentliggjør deres første bunke artistnavn for neste års festival.

I dag offentliggjør by:Larm sine første artistnavn for 2016-utgaven av festivalen. Dermed er det klart at de norske artistene Izabell (bildet), dePresno og Siv Jacobsen får selskap av svenske Alice Boman, finske K-X-P og britiske Skinny Girl Diet når bransjefestivalen går av stabelen i Oslo 2. - 5. mars neste år.

— Årets første artistslipp speiler bredden i festivalen som helhet - blant de seks artistene spenner det musikalske fra finsk elektronika, via vakker svensk pop, til fersk norsk hiphop. Et av de er også årets første band i kategorien "International Feel", Skinny Girl Diet fra London. De er noe helt utenom det vanlige, sier festivalens pressekontakt Celine Ryel til GAFFA i forbindelse med dagens artistslipp.

Festivalpass til by:Larm 2016 er allerede i salg.

I tillegg er det også åpnet for å sende inn demoinnspillinger dersom du eller bandet ditt drømmer om å få spille på festivalen. Mer informasjon om den prosessen finner du på festivalens nettsider.

Hør by:Larm-klare Izabell rappe på denne remixen sammen med Stella Mwangi og Kaveh:

ANNONCE