Nyhet

Den norske rapperen sprenger sin egen bil i ny musikkvideo

GAFFA.no - alt om musikk.

Avslutter sommeren med et smell.

Stavanger-rapper Izabell avslutter bokstavelig talt sommeren med et smell. Etter at den populære Attitudeproblem - P3 remix overgikk Karpe Diem-originalen i antall visninger på YouTube og låta 1000 Tusenlapper tidligere i år fikk tung rotasjon på norsk radio, er hun nok en gang singelaktuell.

Og det med en knallhard musikkvideo - hvor hun sprenger sin egen Seat Ibiza i lufta.


LES OGSÅ: Slenger med leppa mot Kanye West.

Iza Bonita er resultatet av et samarbeid mellom den norske rapperen og den britiske duoen Ill Blue, som blant annet har jobbet med artister som Giggs og Skepta.

— Låta skrevet og spilt inn våren 2017, og er produsert av den London-baserte duoen Ill Blu. Var sykt å jobbe med engelske produsenter i London når man skriver på norsk. De var nøye og skulle ha oversatt hver linje. Var ein ny opplevelse, var redd og ydmyk før eg skulle i studio der fordi nivået i London er så DRØYT. Men det var bare positivt å ha press på seg og vi banket ut to låter på to dager, sier Izabell.


Artikkelen fortsetter under videoen.

I musikkvideoen sprenger Izabell sin egen bil, som hadde stor affeksjonsverdi for henne siden hun i forbindelse med festivalen Xplosif har kjørt rundt på raplegender som MOP og Masta Ace, som også har vært med på å tagge ned bilen gjennom årenes løp.


LES OGSÅ: Trekker alle sine artister fra festivalprogram.

Izabell fikk også hjelp av Stavanger-kunstner Nina Ghafari (alias NMNP) med videoen. Hun tok de siste malerstrøkene over Seaten før rapperen og hennes venner sprengte den, skriver plateselskapet i en pressemelding.


Izabell. FOTO: Universal Music Group

ANNONCE