Nyhet

Stormfull konsertopplevelse for Foo Fighters

75.000 tilskuere måtte nøye seg med fire låter under Foo Fighters' konsert i Canada.

Verdensturnéen til Foo Fighters (bildet) har nesten vært forfulgt av ulykker. Ikke bare brakk frontmann Dave Grohl beinet på scenen i Sverige - kun et par dager etter at det amerikanske bandet besøkte Oslo og Telenor Arena - men bandet ble også tvunget til å kansellere de resterende datoene i Europa inkludert headlinerjobben på Glastonbury som følge av skaden.

USA-delen av turnéen har stort sett gått etter planen, selv om den karismatiske frontfiguren har gjennomført konsertene sittende på en gigantisk trone midt på scenen. Men da bandet besøkte den canadiske byen Québec i helgen gikk det galt igjen. Denne gangen var det ingenting Foo Fighters kunne gjort for å endre på ting, konserten ble nemlig blåst vekk av en storm.

Ifølge Life In Québec kom bandet seg gjennom fire låter - Everlong, Monkey Wrench, Learn To Fly og Something From Nothing - før de måtte eskorteres av scenen. I begynnelsen skal Grohl har ropt ut at de kom til å fortsette, og at de hadde reist langt for å spille for de 75.000 tilskuerne på Festival D'ete De Québec. Men festivalorganisatorene måtte likevel avlyse konserten etter de første fire låtene da de store vannmengdene førte til flom i området.


Foo Fighters spilte også på den tyske festivalen Rock Am Ring tidligere i sommer. Der måtte 33 personer på sykehus etter lynnedslag på festivalområdet. Det populære bandet fikk imidlertid spilt sin konsert i Tyskland siden de først spilte dagen etter stormen, som førte til at hele festivalområdet ble evakuert i flere timer.

Se musikkvideoen til Something From Nothing her:


ANNONCE