Nyhet

Trondheim Calling med komplett program

Seks nye artister til hovedprogrammet, eget klubbprogram og utstilling.

Trondheim Calling har lenge hatt et velfyllt program klart til årets utgave, og i dag kom de seks siste navnene til hovedprogrammet på plass.

Ingen ringere enn Conor Patrick & The Shooting Tsar Orchestra (bildet), Silja Sol, Apothek, Fredrik William Olsen, Pink Moon og Eye Of Horus er klare for bartebyen denne måneden.

Tidligere er navn som Hanne Kolstø, Fay Wildhagen og Moddi bekreftet til festivalen, som i år arrangeres for femte gang. Datoene for festivalen er 29. - 31. januar, og etter fjorårets suksess med flytting til Solsiden og dobling av antall scener og publikum mener festivalens arrangører at de funnet sitt område hvor festivalen kan utvikle seg videre.


I tillegg til dagens artistslipp er det klart at festivalen skal kjøre igang et eget klubbprogram med blant andre Seksuell, Cloudbusting og Hi Tom (Rytmeklubben) blant trekkplasterne.

Det tidligere omtalte videokunstprosjektet til Bakhtinians vil også være en del av Trondheim Calling gjennom at videoene derfra skal vises på de forskjellige spillestedene under festivalen.

Sjekk ut Conor Patrick & The Shooting Tsar Orchestra med låten Talk Talk Talk Talk her:

ANNONCE