Nyhet

11 nye artister klare for Trondheim Calling

GAFFA.no - alt om musikk.

Bransjefestivalen med nytt slipp.

Musikkfestivalen og konferansen i Trondheim arrangeres for åttende gang i februar neste år, og har et uttalt mål om å vise fram ny norsk musikk.

I forrige måned ble de første syv artistene til festivalen bekreftet. Nå fylles det på med flere norske navn. Silja Sol (bildet), Ondt Blod, Woodland, Panda Panda, Sol Heilo, Hanne Mjøen, SASSY 009, Rick Ashtray, Turab, Yung Smul og Living


— Det er helt herlig å drive musikkfestival med målsetning å vise fram ny norsk musikk om dagen. Det skjer så utrolig mye med høy kvalitet i mange sjangere og fra mange steder i Norge som er en ære å få presentere til vårt publikum og bransjedelegatene, sier festivalsjef Thomas Ryjord om slippet.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Susanne Sundfør i Oslo Konserthus.

Festivalarrangørene er spesielt fornøyd med at Woodland, Panda Panda og Rick Ashtray som tidligere har vært demoartister på festivalen, nå er klare for å komme tilbake og spille som plateaktuelle artister.


Sistnevnte ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA for sin EP-utgivelse tidligere i år.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Trondheim Calling opplevde i år publikumsrekord med over 8.000 besøkende og fulle konsertlokaler. I 2018 utvider festivalen kapasiteten med å flytte festivalen inn på viktige helårsscener, som Studentersamfundet og Byscenen, samtidig som de tar farvel med Solsiden hvor mange av festivalens scener har vært de siste årene.

LES OGSÅ: Gjør comeback.

Billettsalget til festivalen er allerede i gang på trondheimcalling.no.


ANNONCE