Nyhet

Ina Wroldsen drar en Kubrick

Clockwork Orange-inspirert musikkfilm til megasingel.

I flere år har Ina Wroldsen (bildet) markert seg som låtskriver for en rekke av verdens største artister, men i høst gjorde hun seg gjeldende som soloartist. 6. oktober slapp den London-baserte artisten sin første (kanångode) singel, Aliens (her er jeg), under eget navn. Siden den gang har låten hatt høy rotasjon på norsk radio. Nå er den respektive musikkvideoen klar, hvor Wroldsen gjenspeiler temaet i låten.

Videoen er en hyllest til Stanley Kubrics ikoniske film A Clockwork Orange, der hovedtemaet i filmen er overført til temaet i Wroldsens låt. Videoen er spilt inn i London, regissert av Kaz Ove og produsert av Stefano Moses.

– Jeg ville at videoen skulle gjenspeile hva jeg snakker om i Aliens. Låta spiller mye på ironien i popbransjen og at alle skal passe inn i et format. Jeg gjør jo egentlig ikke det, og vi så lenge etter en director som skjønte akkurat hva jeg var ute etter. Da Kaz Ove kom opp med a clockwork orange-ideen kjente jeg den i magen med en gang, så vi gikk for den, og det er jeg veldig glad for! Jeg syns han har gjort en topp jobb, skriver Wroldsen i en pressemelding.


Her er den, her er her er den:

 

 
ANNONCE