Nyhet

Fengsel for John Olav Nilsen?

Tiltalt for vold, tyveri og bruk av narkotika.

John Olav Nilsen møtte i går i Bergen tingrett, tiltalt for "legemsbeskadeligelse under særdeles skjerpende omstendigheter, tyveri og bruk av narkotika". 

Dagbladet rapporterer at aktor i saken mener at Nilsen og en kompis slo og sparket en tredjeperson på en Deli de Luca-kiosk i september i fjor, og at volden har karakter av mishandling. Retten fikk se en video av hendelsen, som viste et basketak som varer i flere minutter, hvor både fornærmede og Nilsen utveksler slag.

Påstanden er 90 dagers ubetinget fengsel for begge de tiltalte, men Nilsen nekter all straffeskyld. Nilsen mener at fornærmede oppførte seg "rabiat", og at han og kameraten ble angrepet først. Fornærmede i saken forklarte at han hadde vært på byen før voldsepisoden, og var full da slagsmålet oppsto. Aktor mener at videoen underbygger tiltalen mot Nilsen og kameraten. Fornærmede forklarte retten at har slitt med angst og depresjon etter hendelsen. 


Nilsens forsvarer, advokat Linda Ellefsen Eide mener Nilsen prøvde å stoppe slåsskampen mellom kameraten og fornærmede, melder BT.

- Han blandet seg ikke inn i slåsskampen og hjalp ikke kameraten, forklarte Eide. 

Nilsen må også svare for tyveri av fornærmedes telefon, og besittelse av amfetamin, skriver BT.


ANNONCE