Nyhet

Fire nye navn klare for Tons Of Rock

Legendariske Megadeth blant de som er bekreftet til festivalen i dag.

Tons Of Rock sin adventskalender har bare én luke, skriver de i en pressemelding, "men den er til gjengjeld så tradisjonell, magisk og spennende på én gang at vi føler den går alle andre kalendere en høy gang".

I den bekrefter de fire nye navn til neste års festival, og ett av dem er et av de bandene som skal ha vært mest etterspurt av publikum: Megadeth. Dave Mustaine har etter sin tid i Metallica bygget sitt eget band til å bli et av verdens største thrashband. I tillegg er Nekromantheon, Eurotrash og svenske Pain klare for Halden-festivalen.

Fra før er navn som Alice Cooper og Black Sabbath bekreftet, og de store navnene gjenspeiler seg også i salg av billetter, som slår alle tidligere rekorder. Festivalen melder at det kun er 500 torsdagsbilletter igjen, og hotell- og VIP-pakker er utsolgt.


– Bookingen til Tons of Rock 2016 har vært et eventyr. Artister står i kø med ønske om å spille på Tons of Rock, og vi har fått alle navnene vi drømte om og flere til. De to første årene har virkelig satt Tons of Rock og Halden på kartet, og interessen rundt festivalen er helt enorm. Tilbakemeldingene fra band som Volbeat, Slayer, In Flames, og Twisted Sister var overveldende. At vi nå kan presentere mildt sagt legendariske Megadeth sammen med Black Sabbath, Alice Cooper, Behemoth, etc., er fantastisk. Med Ozzy Osbourne, Tony Iommi, Alice Cooper, Dave Mustaine, Nikki Sixx, og Nergal ruslende rundt på spektakulære Fredriksten Festning, er det duket for en festivalhelg Norge aldri har sett maken til. Og at folket gleder seg er liten tvil om. Billettsalget knuser alle rekorder. Flere billettkategorier er allerede utsolgt, og det er kun 500 dagspass igjen til torsdagen. Vi kjører julekampanje på festivalpass ut året, og da sier det seg selv hva alle som er glad i rock & metal ønsker seg under treet i år, skriver Bookingsjef Jarle Kvåle i en pressemelding.

Tons Of Rock arrangeres i dagene 23. - 25. juni 2016 på Fredriksten Festning i Halden.

Festivalpasset sikrer du deg gjennom GAFFA LIVE.

ANNONCE