Nyhet

Ny festival for ny norsk musikk

Tidenes første Diamond Fest går av stabelen i Oslo 29. - 30. august.

Med navn som Kid Astray, Rytmeklubben, No. 4, Sigrid Raabe, Psyence Fiction, Bearson og Drippin på plakaten går startskuddet for den ferske festivalen Diamond Fest av stabelen 29. - 30. august på Vulkan Arena i Oslo.

En titt på de første navnene og man skjønner fort hva det går i: Diamond Fest setter fokus på å presentere nye norske talenter som kommer til å prege det neste norske musikkåret. Ifølge pressemeldingen heter det "artistene som spiller Diamond Fest er de artistene festivalledelsen tror vil fylle scener og radiobølger over hele landet i 2015".

Det skal mye til for å si seg uenig i festivalledelsens begrunnelse for å ha booket de første navnene. Sigrid Raabe er blitt løftet frem som en av landets mest lovende singer/songwriters, Psyence Fiction fikk vår anmelder til å kaste terningkast fem under by:Larm og skrev blant annet "snakk om usedvanlig god vokalist omgitt av et aldri så lite stjernelag", og Kid Astray har blitt kalt både indieyndlinger og blitt beskyldt for å stå bak en av sommerens kommende hitter.

Ny og lovende norsk musikk
Det er Diamond Club og ACT Entertainment som står bak festivalen.

Ruben Nesse mannen bak Brilliance Records, som står bak Diamond Club forteller at de med festivalen ønsker å gi artistene en plattform for å vise seg fram for bransje og for et nytt publikum:
- Vi jobber kontinuerlig med å spore opp ny og lovende norsk musikk. Vi bruker vårt nettverk til å fremme disse med et singelslipp og showcase hver måned. Nå ønsker vi å ta steget videre å arrangere en todagers showcase festival for ny norsk musikk.

Biletter finner du via GAFFA Live

ANNONCE