Nyhet

Herfra til HIMMELEN

GAFFA.no - alt om musikk.

Natt til Kristi Himmelfart blir det en éndagsfestival på Rockefeller.

Sammen med Rockefeller arrangerer United Stage en aften hvor ung og lovende musikk skal feires. Seks ulike artister med stor sjangerbredde og ulike uttrykk skal spille 30 minutter lange sett, by:Larm-stil.

LES OGSÅ: Første smakebit fra ny Kjært Barn-inkarnasjon.


Målsettingen for kvelden er å fremme norsk undergrunnsmusikk og gi artister som fortsatt er i grofasen en solid plattform.

Spennende program

På plakaten har vi Ponette (bildet), som leverer mørk pop fra øverste hylle. På Trondheim Calling imponerte de GAFFA-redaksjonen med en egenart de nå har begynt å oppdage essensen av. De har høstet lovord fra pressen, og til og med Röyksopp har applaudert bandet og vokalist Helene Svaland sin Lykke Li- og Susanne Sundfør-aktige stemme.


Fem-manns bandet IFFY ORBIT, som blant annet har varmet opp for Twenty One Pilots og The Wombats, kommer også for å spille energisk indierock.

LES OGSÅ: Det globale «hemmelig konsert»-konseptet prøver noe nytt i Norge.

ISÁK, som nylig kom på radaren til mange etter å ha covret Mari Boine under årets Spellemann-utdeling, er også bekreftet. Sámi-musikerne spiller en energisk blanding av tradisjonell joik, synthbasert pop og elementer av hiphop.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Dansbar pop blir det med Kid Astray. Bandet har nylig turnert med The Wombats og er snart EP-aktuelle. Forvent høy energi.


Høy energi blir det også med danskene i FOOL. DIY-duoen spiller en pop-og-hiphop-blend som har vekket stor oppemerksomhet hjemme med singler på mange millioner streams. I mai skal det norske publikummet få øynene opp for dansk talent, også.

LES OGSÅ: Må punge ut 5.3 millioner dollar for megahiten.

Spennende er også artisten Paria. Med musikk i R&B-landskapet stiller hun med fullt band og blåserekke. Aktuell med låten 91 henter Paria inspirasjon fra popikoner som Beyoncé og Whitney Houston.


HIMMELEN går av stabelen 9. mai på Rockefeller

Link til arrangement her.

ANNONCE