Nyhet

Få med deg Marit Larsen, Carnival Kids ++

GAFFA presenterer fem artister og band på Rockefeller i kveld.

by:Larm 2015 er for alvor kommet i gang. Og i år har GAFFA fått æren av å presentere hele to kvelder under festivalen.

Allerede kveld presenterer vi en alle tiders line-up på Rockefeller, før elektronikasjangeren står i høysetet på Internasjonalen i morgen.

Kveldens artister:


Marit Larsen

Etter å ha sementert sin status som en av landets fineste låtskrivere, ga Marit Larsen (bildet) i oktober 2014 ut sitt fjerde studioalbum When The Morning Comes til gode kritikker. Førstesingelen I Don't Wanna Talk About It ble en stor suksess og gikk i høy rotasjon på norsk radio. Dette blir en koselig konsert av en veletablert artist. 


Carnival Kids

Det norsk-britiske bandet Carnival Kids spiller rock&roll med innflytelse fra både punk og hardcore med et radiovennlig tilsnitt. De deltok i Urørtfinalen 2014 og har to medlemmer i bandet som pendler fra Liverpool. Det blir nok mye nytt materiale, med tanke på at gutta nylig ga ut sitt debutalbum While The World Keeps Ending


Kid Astray

Dette er ikke første gang sekstetten Kid Astray opptrer på festivalen. Tilbake i 2013 opptrådte de etter å ha sendt inn demo bare timer før fristen var ute. Da var de unge og uetablerte, nå er bandet mer voksent og er klare for å vise seg utviklingen de har hatt de siste to årene. Debutalbumet Home Before The Dark slippes i mars, så mye nytt materiale blir å forvente denne kvelden. 


Møster!

Kjetil Møster går under navnet Møster! Han er mest kjent for å spille saksofon (og for å være aerobic instruktør) i electro-rockgruppa DATAROCK. Men de de siste årene har han reist rundt i verden med andre prosjekter innen jazz, improvisert musikk og elektronisk basert frirock. Dette blir nok en konsert med mye eksperimentelle men vakre toner. 


Sylvan Esso

Amerikanerne Amelia Randall Meath og Nicholas Sanborn utgjør duoen Sylvan Esso. Gruppa ble dannet i 2013 og ga ut det selvtitulerte debutalbumet i fjor. De beveger seg i et landskap fylt med dubstep, pulserende pop og svimlende dansegulv-melodier. 


Konsertene starter kl 20:30, og Møster! er først ut tett etterfulgt av Carnival Kids, Kid Astray, Sylvan Esso og Marit Larsen.

ANNONCE