Nyhet

Programmet til årets Musikkfest Oslo er klart

GAFFA.no - alt om musikk.

I år er det over 500 artister som spiller på 52 ulike scener rundt omkring i Oslo – deriblant GAFFAs egen scene, på Olaf Ryes plass på Grünerløkka.

GAFFA har for første gang en egen scene på Musikkfest, og denne dagen debuterer også GAFFA Norges nye mobile campingvogn-scene.

Arrangementet blir dermed også en slags lanseringsfest for vår del. Vi har invitert både nye og gamle favoritter til å feire med oss, som har resultert i et program vi som blir veldig bra, og som blant annet inkluderer Shikoswe (fra venstre i bildet), Greni og Psyence Fiction. Se (foreløpig) program nederst i saken.


LES OGSÅ: Årets GNIST-artister er klare.

— Det er stas å endelig lansere årets program, og vi er imponert over lokalarrangørene som har booket så utrolig mye bra. At 500 artister spiller konsert i Oslo på samme dag er ikke hverdagskost, og om den siste uka har satt standaren for været fremover blir det jo tidenes Musikkfest, sier prosjektkoordinator Astrid Fuglevaag i Musikkfest.

— Vi er også skikkelig glade for at vi får tatt i bruk Olaf Ryes plass igjen, og det er selvfølgelig gøy at det er GAFFA som står ved roret.


Artikkelen fortsetter under bildet.

Tentativ festivalplakat. ILLUSTRASJON: Øystein Dale Svendsen


— Vi er veldig glade for å få være en del av Musikkfest Oslos program, og vi gleder oss masse til det som blir lanseringsfesten til den nye GAFFA-scenen – og til å se alle de fantastiske artistene og bandene som skal spille, sier GAFFAs redaksjonsleder Ellen Lund.

LES OGSÅ: Her er de første levende bildene fra den kommende filmen om Queen.

GAFFAs Musikkfest-scenes foreløpige program:


Psyence Fiction
Greni
Louien
Desperaux
Amber Clouds
Shikoswe
LYD*LØS
Joggebukse
Flunk
Audun Molde (forfatter)
Ponette

Vin og rap/Aron (dj)
How Is Annie (dj)
You're Too Obscure For Me (dj)
Peder Ebbesen (dj)

Se arrangementet på Facebook. Det oppdateres fortløpende.


GAFFA Norges nye scene er å finne på Facebook og Instagram.

ANNONCE