Nyhet

Spilletider og komplett program til årets Musikkfest annonsert

GAFFA.no - alt om musikk.

På lørdag er det over 500 artister som spiller på 52 ulike scener rundt omkring i Oslo – deriblant GAFFAs egen scene, på Olaf Ryes plass på Grünerløkka.

GAFFA har for første gang en egen scene på Musikkfest, og denne dagen debuterer også GAFFA Norges nye mobile campingvogn-scene.

Arrangementet blir dermed også en slags lanseringsfest for vår del. Vi har invitert både nye og gamle favoritter til å feire med oss, som har resultert i et program vi som blir veldig bra, og som blant annet inkluderer Shikoswe (fra venstre i bildet), Greni og Psyence Fiction. Se program og spilletider nederst i saken.


LES OGSÅ: Slik sikret Snoop Dogg verdensrekorden.

— Det er stas å endelig lansere årets program, og vi er imponert over lokalarrangørene som har booket så utrolig mye bra. At 500 artister spiller konsert i Oslo på samme dag er ikke hverdagskost, og om den siste uka har satt standaren for været fremover blir det jo tidenes Musikkfest, uttalte prosjektkoordinator Astrid Fuglevaag i Musikkfest tidligere denne måneden.

— Vi er også skikkelig glade for at vi får tatt i bruk Olaf Ryes plass igjen, og det er selvfølgelig gøy at det er GAFFA som står ved roret.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Spilleplan, GAFFA-vogna, Olaf Ryes plass:


11:00 LYD*LØS
11:30 Audun Molde (forfatter)
12:00 Me And The Julios
13:00 Joggebukse
14:00 Flunk
15:00 Shikoswe
16:00 Louien
17:00 Despereaux
18:00 Psyence Fiction
19:30 Ponette
20:30 Amber Clouds
21:30 Pen Gutt + support fra Lil Truls og Glocksivertflex
22:15 Greni

Artikkelen fortsetter under bildet.


Festivalplakat. ILLUSTRASJON: Øystein Dale Svendsen

Hoba's Backline står for utleie av full backline under arrangementet, og Oslo Lydutleie vil sørge for god lyd gjennom hele dagen.

LES OGSÅ: Anmeldelse av Thundercat på Nattjazz Bergen.


ANNONCE