Nyhet

Så mye koster ditt favorittband

Prislappen er ikke såååå stiv...

Da Arcade Fire sto på scenen under Norwegian Wood tidligere i sommer sto kanadierne for en makeløs åpning av Oslos fetivalsommer, og vår anmelder kastet seks stjerner og skrev blant annet at Win Butler og Régine Chassagne "(…) innfridde til de grader og viste at de ikke bare er like god live som på plate – de er hakket bedre når de står på scenen".

Med andre ord: vi sier gjerne ja, takk til å se gjengen live en gang til. Men hei, hvorfor ikke booke bandet til din private sommerfest? Ifølge Business Insider er prislappen for en konsert med ekteparet Win, Régine & co £800,000 eller kjapt omregnet 8 368 000 NOK.

Eller er du keen på å se Imagine Dragons? Da bør du komme deg på Hovefestivalen, for en privat konsert vil koste deg 4 184 000 kroner.

Eller hva med Muse? Da må du punge ut med ca. 6 276 000 norske kroner. Coldplay får du til ca. halve prisen, mens en akustisk konsert med Foo Fighters frontmann Dave Grohl koster deg i overkant av 1,5 millioner norske kroner. 

Og om du virkelig har et tight budsjett, kan du få Urge Overkill til å spille Girl You'll Be A Woman Soon på repeat, live, for 70 000 kroner.

Null stress, ikke sant?

Se hele listen her.

ANNONCE