Nyhet

Ludvig Moon er snart klare med sin debut-EP

Bandet annonserer samtidig at de skal turnere med snart albumaktuelle Team Me denne høsten.

Ludvig Moon slipper denne høsten sin debut-EP, og annonserer samtidig at de skal varme opp for Team Me på Elverumsbandets norgesturné.

Bandet ble startet opp av vokalist og låtskriver Anders Magnor Killerud i 2012, og spiller ifølge dem selv kaleidoskopisk indiepop bestående av skimrende melodier med komplekse arrangementer og nostalgiske tekster.

Ludvig Moon var egentlig mitt eget fristed der jeg kunne utvikle meg som låtskriver uavhengig av alt annet. Etterhvert ble det helt naturlig at flere ble med i bandet, og nå føler jeg vi fem har en felles tanke om hva som gjør Ludvig Moon godt. Det skal bli deilig å slippe EP-en og så spille låtene for folk. sier Killerud.

I tillegg til Killerud består Ludvig Moon av Ole Torstein Hovig, Herman Hulleberg, Kristofer Staxrud og Andreas Myrvold.

Bandets første utgivelse følges opp med turnè med Team Me.

— Det er klart det er stas å få bli med selveste Team Me ut i Norge. Vi har hørt at publikumet deres et sånt publikum som vi liker, og vi er ganske sikre på at Team Me sitt publikum kan like Ludvig Moon også. Det morsomste i verden er å møte nye mennesker, og gjerne i sammenheng med å spille konserter. Folk må komme tidlig, og så henger vi sammen etter konsertene, ok?, oppfordrer Andreas Myrvold.

ANNONCE