Nyhet

Nå starter de nytt band sammen

De to musikerne med bakgrunn i The Wombats og Team Me har nettopp sluppet sin første singel.

De to musikerne med bakgrunn i The Wombats og Team Me har nettopp sluppet sin første singel under navnet Imitating Aeroplanes.

Tord Øverland Knudsen og Marius Drogsås Hagen har gjort seg bemerket på hver sin kant de siste årene. Øverland Knudsen har turnert verden rundt og gitt ut flere album med det britiske bandet The Wombats, mens Drogsås Hagen har fått suksess i Norge med Team Me, bandet som vant Spellemann i kategorien for beste popgruppe i 2011.

Nå har de to barndomskompisene startet duoprosjektet Imitating Aeroplanes, og er klare for å vise verden hva de har jobbet med i studio det siste året. 22. september slippes debutalbumet, men den første smakebiten er ute allerede i dag.


LES OGSÅ: Klandrer 11. september for mislykket popkarriere.

Hourglass er en av de første låtene vi lagde til albumet. Vi startet denne låta på samme plass som vi begynte å lage musikk da vi var kids, nemlig i kjelleren til foreldrene til Tord i Elverum. Inspirasjonen til teksten er hentet fra en japansk legende om Urashima Taro, og «Hourglass» er et bilde på den begrensede tiden vi har på denne planeten, uttaler duoen i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under låta.

Imitating Aeroplanes er ikke første gang de to musikerne samarbeider. Begge vokste opp i Elverum og har eksperimentert og laget musikk sammen i årevis. I et pressekskriv via Propeller Recordings forteller de at prosjektet føles som det mest naturlige i verden, og et fristed hvor de kan leke og utfolde seg uten å føle på musikalske begrensninger.


LES OGSÅ: Anmeldelse av Arcade Fires «Everything Now».


Imitating Aeroplanes skal spille på Parkteatret under Øyafestivalens klubbdag 8. august.

ANNONCE