Nyhet

The Wombats med intimkonsert i Oslo

GAFFA.no - alt om musikk.

Senere i år er bandet «special guest» på turneen til Weezer og Pixies.

Det britisk-norske bandet er klare for en helt spesiell Oslo-konsert. I morgen gjester de Platebutikken Big Dipper i Møllergata i Oslo.

Bandet skal være support på turneen til Weezer og Pixies senere i år, og de kommer tilbake til landet i april i forbindelse med en stor Europa-turné. Opptredenen i morgen blir en sjelden mulighet til å oppleve bandet i intime omgivelser.


— På Big Dipper har vi konserter og signeringer hver uke, og det er en finfin måte å sette fokus på aktuelle plater samtidig som man bringer artist og publikum tettere sammen. Fra tid til annen får vi tilbud om noen reale storkanoner, og The Wombats stiller i den kategorien. Bandet er et av Storbritannias største indieband, med massevis av høye listeplasseringer. Her hjemme har de også et stort publikum, og de har for vane å selge ut Rockefeller når de gjester byen, sier Andreas Leine Jakobsen i Big Dipper.

LES OGSÅ: Reportasje fra Trondheim Calling.

— Her i sjappa får du se dem i en akustisk, nedstrippet setting og får mulighet til å hilse på bandet og kjøpe en signert plate attpåtil. Helt gratis og fri aldersgrense som alltid!


Konserten finner sted klokken 16:00 i morgen, tirsdag 6. februar.

Artikkelen fortsetter under videoen.


Trioen ble startet i 2003 og består av Tord Øverland-Knudsen fra Elverum og Matthew Murphy og Dan Haggis fra Liverpool.

De slipper sitt fjerde album, Beautiful People Will Ruin Your Life, førstkommende fredag.

LES OGSÅ: Rapfenomen bekreftet til norsk festival.


Se Platebutikken Big Dippers øvrige konsertprogram her.

ANNONCE