Nyhet

Indiefavorittene slår seg sammen på ny singel og musikkvideo

Ludvig Moon er snart klar med ny EP og har fått med seg blant andre Team Me og The Little Hands Of Asphalt.

Det Oslo-baserte bandet Ludvig Moon samarbeider med blant andre Team Me og The Little Hands Of Asphalt på ny EP.

Ludvig Moon slipper ny singel i dag. Den har fått tittelen Blankets og er den første singelen fra deres kommende EP, All Our Friends EP, som kommer 26. april. Sammen med singelen slipper de også en musikkvideo.

Se den nederst i saken.


LES OGSÅ: Sjur Lyseid slipper ny singel.

Låtene er skrevet og spilt inn av Ludvig Moon i samarbeid med Team Me, The Little Hands Of Asphalt, Unnveig Aas, High Tone Low og Mt Melodie.

— All Our Friends EP ble til ved at Sjur Lyseid fra The Little Hands Of Asphalt ringte oss for å fortelle at han skulle bli pappa og at studioet plutselig ble ledig en uke. Da grep vi sjansen og bare begynte å spille inn. Vi ville vise at Ludvig Moon er mer enn bare et band. Vi er også et kollektiv av venner og kjente. Derfor var det naturlig å spørre de rundt oss om de ville bidra på låtene, forteller frontmann Anders Magnor Killerud.


Artikkelen fortsetter under bildet.

Foto: Promo


Ny retning, men beholder det karakteriske «ludvig moonske»

All Our Friends EP viser et Ludvig Moon som bevisst tar et steg i retning indierocken de opprinnelig var inspirerert av uten at de karakteristiske «ludvig moonske» kvalitetene har blitt tonet ned. Det er mye refreng, mye energi, mye ungdommelig overmot. All Our Friends EP skal være frisk, ujålete, direkte og fengende, forteller han.

LES OGSÅ: «Strømlinjeformet debut».


Han og Ole Torstein Hovig, som også spiller i Ludvig Moon, utdyper:

— Blankets setter standaren for EP-en for både i sound og hva låta handler om. Det er en kompromissløs affære som ble et utfall av at vi rett og slett bare hadde studio ledig én dag og ville ha det gøy. Singelen er oppkalt etter en tegneserie av Craig Thompson som handler om å vokse opp som en søkende person på bygda uten å ha så mye til felles med personene rundt seg.

Sammen med singelen følger en hjemmesnekra musikkvideo. Den er satt sammen av Anna Leijonhelm, og som resten av EP-en, ble videoen til da bandet innså at de først hadde muligheten.


 Filmene er en samling opptak fra min mobil som ikke var ment for noe musikkvideo i det hele tatt. Akkurat som EP-en ble den laget veldig naturlig, sier Anders.

Hør singelen, som altså er Ludvig Moon sammen med både Team Me og The Little Hands Of Asphalt (for en fin kombo), og se videoen her:


LES OGSÅ: Tidligere Team Me-medlem om den lettere psykedeliske røren som er hans nye soloalbum.

ANNONCE