Nyhet

Cloud Nothings besøker to norske byer til våren

Det amerikanske indiebandet starter sin Europa-turné på Landmark i Bergen.

Cloud Nothings (bildet) slipper sitt etterlengtede andrealbum, Here And Nowhere Else, i april. I samme slengen avsløres det også at bandet stikker innom to norske byer allerede måneden etter lanseringen.

Selve turnéstarten i Europa kommer til å gå av stabelen på Landmark i Bergen 12. mai, før bandet dagen etter stiller opp på John Dee i hovedstaden.

Dylan Baldi & co fikk strålende kritikk for sitt tredjealbum Attack On Memory, produsert av selveste Steve Albini, tilbake i 2012. Her på huset slo vi til med seks stjerner, og vår anmelder proklamerte at albumet var intet mindre enn et mesterverk:


— Nå kommer mesterverket. Det føles som den oppstår kun ut av et akutt behov, og som vi har et behov for å høre nå. No one knows our plans for us/ We wont last long synger de på Our Plan. Gudene vet hva planene deres er, men min plan er i det minste å elske dem. Elske dem lenge. For hvem trenger egentlig et gjenforent At The Drive-In når vi har Cloud Nothings?

Les hele anmeldelsen her.

På toppen av denne gladsaken kan vi også by på et rykende ferskt spor fra den kommende skiven, Here And Nowhere Else. Hør I'm Not Part Of Me allerede nå:

ANNONCE