Nyhet

Cloud Nothings forbereder seg

Frontmann Dylan Baldi sier at bandet er i gang med å øve inn materialet fra deres kommende album, som etter sigende skal bli mindre tilgjengelig enn sin forgjenger.

Indierock-kvartetten Cloud Nothings fra Cleveland, Ohio, tok noen og enhver med storm da de i begynnelsen av februar slapp studioalbumet «Attack On Memory», deres tredje langspiller.

Blant de begeistrede var GAFFAs Kjetil Sandlund, som mente at amerikanerne gjenopprettet æren til en hel sjanger, nemlig emorocken.

– Selv om de foregående utgivelsene fra bandet har vært bra, har de hatt et lite drag av å følge en mote, i likhet med for eksempel band som Wavves og Times New Viking. Nå kommer mesterverket. Det føles som den oppstår kun ut av et akutt behov, og som vi har et behov for å høre nå. «No one knows our plans for us/We won't last long» synger de på «Our Plan». Gudene vet hva planene deres er, men min plan er i det minste å elske dem. Elske dem lenge. For hvem trenger egentlig et gjenforent At The Drive-In når vi har Cloud Nothings? spurte Sandlund retorisk, og ga «Attack On Memory» seks stjerner. Albumet markerte seg også sterkt på listene da GAFFA-redaksjonen skulle kåre årets tjue beste utenlandske album.


Nå røper bandets frontmann, Dylan Baldi, at man snart kan vente seg nytt materiale fra bandet. Til MTV kan nemlig Baldi fortelle at låtene er ferdigskrevet, men at en del øving gjenstår før kvartetten er klare til å innta studioet.

– Det kommende er litt mindre melodisk enn «Attack On Memory», mer støyete og mindre rett frem. Jeg har tro på at folk vil klare å takle det, fortalte Baldi til MTV, og anslo at deres kommende, foreløpig utitulerte album vil komme en eller annen gang til høsten.

ANNONCE