Nyhet

Se ny musikkvideo fra Cloud Nothings

Putekrig og pysjamasparty i ny musikkvideo fra det amerikanske indiebandet, som slapp etterlengtet album på mandag.

Cloud Nothings sin musikkvideo for I'm Not Part Of Me er her! Videoen ble lansert i går via bandets hjemmeside og sosiale medier uten noen form for forvarsel, og dukket dermed opp allerede dagen etter at det amerikanske indiebandet slapp sin etterlengtede fjerde plate.

Albumet Here And Nowhere Else ble dermed oppfølgeren til den kritikerroste tredjeplaten Attack On Memory og forventningen har vært skyhøye i forkant av oppfølgeren. GAFFAs anmelder mente at disse forventningene på mange måter innfris og belønnet Here And Nowhere Else med fem stjerner:

— Selv med et skurrete fokus på lo-fi-estetikk, er det intet mindre enn en skattekiste av sterkt låtmateriale som ligger i bunn hos Cleveland-bandet.


Les resten av anmeldelsen her.

Tidligere i år ble det også bekreftet at Dylan Baldi & co legger turen innom to norske byer til våren. Selve turnéstarten i Europa kommer til å gå av stabelen på Landmark i Bergen 12. mai, før bandet dagen etter stiller opp på John Dee i hovedstaden. Billetter kan du sikre deg via GAFFA Live.

Se den nye musikkvideoen til I'm Not Part Of Me her - som viser en skikkelig fest av et tenåringspysjamasparty, med putekrig og det hele - produsert av Ryan Manning:


ANNONCE