Nyhet

Stjernespekket under helgens NBA All-Star

Se Janelle Monaé, Pharrell og Kendrick Lamar opptre med drøssevis av prominente gjester.

NBA All-Star Game, den årlige kampen mellom de beste basketballspillerne i NBAs western conference og eastern conference, gikk for 63. gang av stabelen i New Orleans i helgen.

Som vanlig var det dermed duket for noen spektakulære musikkinnslag og Pharrell var den som virkelig slo på stortromma under årets show.

Med seg hadde han nemlig en rekke gjesteartister, som sørget for å lage god stemning på scenen under rapperens fremførelser. Blant annet dukket Nelly opp og sammen gjorde de en versjon av slageren Hot in Herre. Pharrell gjorde også en coverlåt av Jay-Z sin I Just Wanna Love U (Give It to Me), riktignok uten at Jay-Z selv var tilstede. Han hadde også med seg Busta Rhymes og P. Diddy for en ny versjon av Pass the Courvoisier Part II.


Selvfølgelig ble også monsterhitsene Blurred Lines og Get Lucky servert, etterfulgt av Rock Star med hjelp fra Chad Hugo - Pharrells partner fra Neptunes/N.E.R.D. Også Snoop Dogg dukket opp på scenen og sammen gjorde de låta Beautiful.

Kransekaka ble toppet med låta Happy, som også er Oscar-nominert for Årets beste låt. Det kan du lese mer om her.

I et intervju med Billboard denne helgen ble det også avslørt at Pharrell nylig har vært i studio, sammen med Beck og flere 'store profiler'. Resultatet kan mest sannsynlig høres i løpet av året.


Pharrells stjernespekkede opptreden ble etterfulgt av Kendrick Lamar, som gjorde en medley av m.A.A.d city og Bitch, Don't Kill My Vibe.

Janelle Monáe (bildet) fremførte sin egen Electric Lady og gjorde også en gjesteopptreden under Earth, Wind and Fire sin Shining Star.

Se opptredenene her:


Pharrell:

Kendrick Lamar:

Janelle Monaé:


p>


ANNONCE