Nyhet

Opplev bry:Larm 2014

Oslo Ess inviterer til gratis minifestival med søkelyset på gateselgere fra =Oslo.

I morgen går årets by:Larm av stabelen i hovedstaden og du får i den anledning også muligheten til å oppleve bry:Larm for aller første gang. Det er ingen ringere enn det generøse punkbandet Oslo Ess som står bak den gratis mini-festivalen, med ønsket om å sette søkelyset på det positive arbeidet Erlik-stiftelsen gjør i Oslo, samt skape en møteplass mellom =Oslo-selgerne og publikum.

- Vi har alltid sett på =Oslo som et genialt konsept. Det gir mennesker som trenger det en verdig måte å skaffe seg penger på, og sikkert en sterkere følelse av å være en del av noe. Vi syns det er flott å kunne bidra til mer fokus på Stiftelsen Erliks arbeid og ikke minst selgerne deres og det arbeidet de gjør, sier Oslo Ess.

Mer om samarbeidet mellom Oslo Ess og =Oslo kan du lese her.


Under mini-festivalen vil det bli opptredener av Samsaya, Honningbarna, Michael Krohn, Frk. Fryd, Comet Kid, Anton Ruud i Terapi og selvfølgelig initiativtakerne selv. Selgere av gatemagasinet =Oslo vil også være tilstede for å selge den rykende ferske mars-utgaven av magasinet og det serveres varm suppe.

- bry:Larm er et fantastisk initiativ som vi vil berømme Oslo Ess og deres team for å sette igang. bry:Larm passer perfekt inn i by:Larms program, og vår ånd, og vi vil med disse konsertene gi noe tilbake til byen, og de som bruker den, sier Joakim Haugland, programsjef i by:Larm.

Oslo Ess slapp 17. februar sitt tredje studioalbum Alle Hjerter Deler Seg. Vår anmelder konkluderte med at 'østkantvestkystpunkerne leverer igjen' og rullet fem stjerner for plata.


- Med Alle Hjerter Deler Seg har Oslo Ess gitt ut ti nye låter de kan turnere med, så det er ikke grunn til annet enn å få med seg en Oslo Ess-konsert også i 2014. Låtmaterialet er det ingenting å si på.

Les hele anmeldelsen her.

Suksessen bandet oppnår ønsker de å benytte til gode formål, spesielt rettet mot gateselgerne i Oslo.


- Vi vet at musikk er en viktig del av livet for mange av selgerne, og musikken kommer på flere måter til å være en sentral del av samarbeidet. Som band har vi fått mye oppmerksomhet de siste årene, og nå ønsker vi å bruke anledningen ved utgivelsen av den nye plata vår, til å dele oppmerksomheten med de som deler gatene med oss. 

Bandet har også donert bort et eksemplar av deres siste album til hele opplaget av mars-utgaven til magasinet =Oslo.

Det er dessuten opprettet en sms-tjeneste i anledning bry:Larm, hvor man kan laste ned den nye plata til Oslo Ess ved å sende kodeord "brylarm" til 2160. Tjenesten koster kr 100,- og inntektene går til =Oslo og bry:Larm.


bry:Larm finner sted i teltet på Youngstorget i Oslo lørdag 1. mars kl. 12–15 og skjer i samarbeid med stiftelsen Erlik, by:Larm, Indie Recordings og Amber Booking & Promo.

ANNONCE