Konsertanmeldelse

Kan Honningbarna overgå dette, da?

Combos

Hagen, Øyafestivalen

En mangeårig, uoffisiell trone er utfordret. Combos var en energibombe av de sjeldne.

I over ti år har Honningbarna surfet ryktebørsen som «landets beste liveband». Utfordrene har vært mange, men sjelden så gode som Combos. 

Under årets Øyafestival står nemlig det gjeve ryktet endelig på spill igjen. Bandet som startet som et slagkraftig politikkpønkband i 2011, må nå se køddepønken til Combos komme på oppløpssiden.  

Boom shakalaka! 


Honningbarna har kanskje diskografien, men det er Combos som slår underifra. 

Foto: Ida Monsén
Foto: Ida Monsén


På kort tid har Trondheimsbandet etablert seg med en sound man nesten ikke skulle tro vendte tilbake, men takk Gud Herren for at den gjør det. Bandet briljerer friskt og nådeløst i et lydrom fylt av referanser til Rage Against the Machine, skatehardcore, regulær pønk, numetal... og Limp Bizkit. Endelig får sistnevnte sine velfortjente nikk for pionerende virksomhet på tidlig 2000-tall. 

Frontmann og vokalist Axel Olsen er som født inn i rollen til å viderebringe en slik fuck off-arv, og gjør det med ti stagedives og fem delinger av publikum som Moses delte havet.

Foto: Ida Monsén
Foto: Ida Monsén


Han gjør det til et vilt kaos med tighte fremførelser av «Fuck Your Face», «Mad Beef», «Superboy» og den rykende ferske «Combos for Life». Få kan skilte med en lignende råskap av energi, aggressjon, intensitet og sylskarp treffsikkerhet. 

Lykke til på lørdag, Honningbarna. 


ANNONCE