Nyhet

Ny singel fra Emilie Nicolas sluppet i dag

Det norske talentet varmer opp til lanseringen av debutalbumet. Den nye singelen kan sjekkes ut eksklusivt gjennom Spotify.

I slutten av neste måned slipper endelig Emilie Nicolas sitt debutalbumet. Albumet er svært etterlengtet, og den unge artisten gjorde det også skarpt på Øyafestivalen i forrige uke, der hun nærmest fylte opp teltscenen Sirkus med 5.000 mennesker under festivalens første dag.

— Rolige balladeaktige låter alternerer med mer dansbare. Mørke, kalde beats, bass og trommer passer perfekt til Nicolas' varme stemme, skrev vår anmelder og ga konserten fem stjerner.

I dag slipper hun den nye singelen Nobody Knows eksklusivt via Spotify Nordic. Låten har allerede rukket å bli en favoritt blant fansen da den lå som en demoversjon på Emilies Soundcloud-profil tidligere. Men det er en helt nyinnspilt versjon som nå foreligger.

Hør låten her (krever at man har Spotify):

Vi tok en prat med albumdebutanten tidligere i år. Da sa hun følgende om arbeidet med den kommende utgivelsen:

— Det er litt merkelig å gjøre. Jeg har aldri gjort det før. Jeg vet det er utfordrende å være i studio lenge av gangen. Men det er slitsomt generelt når du er så perfeksjonistisk som jeg er. Det er som for alle som driver med kunst. Du er hele tiden på leting etter det beste bildet, det beste intervjuet, den beste låten. Det er jakten på det beste man kan gjøre. Det handler ikke om albumet kan bli en hit. Det må bli noe jeg er stolt av.

Les resten av intervjuet her.

Like I'm A Warrior slippes 29. september både som CD, LP og digitalt.

ANNONCE