Nyhet

Bryan Ferry til Oslo Spektrum

Den tidligere Roxy Music-frontmannen spilte på Øyafestivalen i helgen som var. Dette ga nok mersmak, for i oktober vender han tilbake til hovedstaden

Senest på lørdag spilte Bryan Ferry (bildet) på hovedscenen under Øyafestivalen. Etterpå gjestet han også Todd Terjes konsert på samme scene.

Vi i GAFFA synes at den tidligere Roxy Music-frontmannen leverte en meget bra konsert med sitt supre band i ryggen.

— Stemmen hans er blitt noe mer grovkornet gjennom årenes løp, men de sofistikerte arrangementene kom fint frem på Amfiet. Vi fikk selvsagt høre den obligatoriske More Than This i en lavmælt pianoversjon som gled sømløst over i Avalon. De to kordamene danset rundt i sine glitrende kjoler mens saksofonsoloene krydret de perfeksjonerte poplåtene på strålende vis, mente vår anmelder.


Les resten av anmeldelsen fra Øya her.

Nå er det klart at Ferry legger inn et nytt besøk til hovedstaden senere i år. 26. oktober spiller han i Oslo Spektrum.

— Vi gleder oss til å se legenden Bryan Ferry igjen, og det er en fryd å jobbe med så dedikerte mennesker som han. Sist han spilte på Sentrum Scene, var det utallige fans som ikke rakk å sikre seg billett. Det ble en nydelig og intim konsert, men denne gangen vil vi gjøre stas på Bryan Ferry som han virkelig fortjener – og inviterer derfor han og alle hans norske fans inn i Oslos storstue, forteller Peer Osmundsvaag hos arrangørene i Atomic Soul.


Billetter til konserten kan du sikre deg allerede fra i morgen av gjennom GAFFA LIVE.

ANNONCE