Nyhet

Bergenfest bekrefter flere store navn

Bryan Ferry og Benjamin Clementine følger på gårsdagens første slipp fra den store festivalen mellom de syv fjell.

I går løftet Bergenfest på sløret for neste års program da det ble klart at Passenger besøker festivalen neste år. Dette blir artistens andre konsert på festivalen - og den første med fullt band.

Allerede i dag kunne festivalen bringe flere nyheter til bergensere som lengter etter sommer og utendørsfestival igjen. For nå er det klart at både Bryan Ferry (bildet) og Benjamin Clementine er bekreftet til neste års utgave av festivalen som finner sted i Bergen onsdag 14. juni til lørdag 17. juni.

— Å endelig kunne presentere de første artistene til neste års festival, er alltid noe spesielt for oss som jobber med festivalen. De første artistslippene setter ofte forventningene fra publikum. Med artister som Passenger, Bryan Ferry og ikke minst Benjamin Clementine er vi i Bergenfest trygge på at standarden er satt på en virkelig god måte, sier festivalsjef Frank Nes til GAFFA.


Han er trygg på at kvaliteten festivalens program har hatt de seneste årene kommer til å bli ivaretatt med de første artistbookingene til neste års festival.

— Passenger har tatt kvantesprang som artist siden han spilte hos oss i 2014, Bryan Ferry har fått en ny generasjon publikummere her hjemme etter samarbeidet med Todd Terje, og med Benjamin Clementine er det tre års tung lobbyvirksomhet overfor agent og artist som endelig bærer frukter. Et stalltips herfra er at Benjamin Clementine kommer til å bli en stor snakkis etter at han har presentert seg med fullt band på Bergenfest lørdag 17. juni. En artist med en stemme og musikalitet av guds nåde. Virkelig.

Bryan Ferry og Benjamin Clementine skal begge opptre på festivalens siste dag.


GAFFA var på plass da Roxy Music-legenden Ferry gjestet Oslo Konserthus tilbake i mai. Til tross for en rekke dyktige musikere på scenen mente vår utsendte skribent Katrine Østlyng at det hadde begynt å svikte hos hovedpersonen selv, og tildelte derfor konserten kun to stjerner i sin anmeldelse.

La oss håpe at formen er bedre når Bryan Ferry gjester Bergen lørdag 17. juni.

Festivalpass og dagspass til alle dagene på Bergenfest 2017 er nå i salg - og du fikser som alltid billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.


Hør Bryan Ferry med Loop De Li fra 2014 her:

ANNONCE