Nyhet

Bryan Ferry til Øya

Den britiske legenden ville være med på Todd Terje-moroa!

Da det for en stund siden ble klart at Todd Terje, som slipper sin etterlengtede debut It's Album Time på mandag, skulle avslutte årets Øyafestival gikk det ikke lang tid før Bryan Ferrys bookingagent slo på tråden.

De to artistene har nemlig samarbeidet på en coverversjon av Robert Palmers Johnny And Mary, som også blir en del av nordmannens debutplate.

Etter å ha flørtet med jazzmusikk de siste årene skal den tidligere Roxy Music-frontmannen nå vende tilbake til utgangspunktet, med den tidløse popen han har gjort seg kjent for. Allerede denne måneden får det nye showet hans premiere under Coachella-festivalen i California, og i august kommer han altså også til Tøyenparken for å "varme opp" for Todd Terje lørdag 9. august.

Kanskje er det til og med lov å håpe på at de to gjenforenes på scenen i løpet av kvelden. Det bør i alle fall ikke være heeelt usannsynlig.

Øyafestivalen går ned i dagene 5. - 9. august, og blant artistene som besøker Tøyenparken finner vi Queens Of The Stone Age, Outkast, Neutral Milk Hotel, Janelle Monáe, The National, Slowdive, HighasaKite, Darkside, Todd Terje, Farao, Store P og Röyksopp & Robyn.

Det er fortsatt noen dagspass igjen til årets festivalhøydepunkt i hovedstaden, men de går radigt unna, skal vi tro arrangørene. Du kan, inntil videre, sikre deg ett via GAFFA Live, samt lese mer om Øyafestivalen i GAFFAs Festivalguide.

ANNONCE