Nyhet

Slutt for John Olav Nilsen & Gjengen

Bergensbandet ønsker ikke lengre være del av norsk musikk, tar farvel med avskjedsturné.

Kaizers Orchestra har så vidt takket for seg med en gigantisk avskjedsturné, og i går kom John Olav Nilsen & Gjengen med følgende melding til fansen på sin offisielle Facebook-side:

— Slik at det er sagt, dette er alt jeg har å si, begynner statusoppdateringen fra Nilsen før han forsetter:

"Vi er endelig kommet til veikrysset og "den lange veien hjem" er uungåelig. Men fortvil ikke enda, kjære gjengangere. For før vi går fra scenen og tilbake til gaten. Vil vi gå en siste kamp, danse de siste steg og slenge det aller siste kysset."


Overfor Bergens Tidende bekreftet John Olav Nilsen i går kveld at bandet tar en pause:

 Tja, det er ikke så mye å si. Det er ingen dramatikk i det her. Vi kommer alltid til å være en gjeng, vi bare tar oss fri fra å være et band også. Vi vil helst ikke være en del av norsk musikk og norskspråklig musikk lenger.

Loddefjordbandet debuterte med For Sant Til Å Være Godt i 2009, og har siden sluppet to album hvorav det siste, Den Eneste Veien Ut, mottok fem stjerner da GAFFAs Isabella Greffel anmeldte den i fjor høst:


— Kort oppsummert et enda mer potent Gjengen, og en enda skarpere og ærligere John Olav – det nærmeste perfekt hittil, mente Greffel da.

Les hele anmeldelsen her.

Noen timer etter at John Olav Nilsen & Gjengen kom med den overraskende meldingen kunne plateselskapet Parlophone Music Norway opplyse om at bandet vil gjøre fire store konserter i november.


Datoene følger her:

01.11: Trondheim - Byscenen
08.11: Oslo - Rockefeller
15.11: Stavanger - Folken
16.11: Bergen - USF Verftet

ANNONCE