Nyhet

Rastløs konsertserie på gang

I mars, april og mai rulles det ut en ny konsertserie i Trondheim - og det innebærer at byen får besøk av et knippe flotte store og små navn.

Trondheimsbaserte Kakao Musikk står blant annet bak konsertserien «På en torsdag», som har servert en rekke minneverdige kvelder på Café Løkka, presenterer i disse dager en ny konsertserie. Den nye konsertserien består av åtte konserter på åtte forskjellige scener rundt omkring i Trondheim.

Pål Rees fra Kakao Musikk forteller at konseptet går ut på å «arrangere åtte konserter på like mange scener rundt om i Trondheim. Programmering er gjort med mål i å framstille de forskjellige scenene på best vis, og å presentere artistene på en scene som matcher de best mulig.»

Den første konserten finner sted på Fru Lundgreen med hardcorebandene Twin Pines Mall og The Regent på scenen. Noen av scenene som tas i bruk videre utover i konsertserien er aktive konsertarrangører til vanlig, men det presenteres også et par alternativer. Blant annet tar de turen innom Antikvariatet og Ila Brannstasjon.

Konseptet har de kalt «I godt selskap», og programmet for våren ser slik ut:

8. mars: Twin Pines Mall + The Regent, Fru Lundgreen
23. mars: Dungen + Jonas Alaska, Verkstedhallen
6. april: Honningbarna + Blomst, Isak
12. april: Mungolian Jet Set + Mio, Diskoteket
19. april: Sigurd Julius + Woodland, Blæst
27. april: Kaja Gunnufsen + Sivert Ericson, Antikvariatet
30. april: Lindstrøm + Ole Torjus, Brukbar/Supa
18. mai: Kon-Tiki Five + The Kent Huckerts, Ila Brannstasjon 

ANNONCE