Nyhet

Phoenix tilbyr forsmak

Franskmennene presenterer den første låten fra deres kommende album.

Versailles-bandet Phoenix har nå utgitt singelen «Entertainment», som blir første låt ut fra deres kommende album, «Bankrupt!».

Låten fikk sin premiere på Zane Lowes program på Radio 1 i går kveld, og er det første nye fra bandet på fire år. Deres kommende album blir det femte i rekken når det slippes 22. april. «Bankrupt!» blir oppfølgeren til 2009-albumet «Wolfgang Amadeus Phoenix», som ble bandets gjennombrudd og som skaffet dem en Grammy for «Best Alternative Music Album». I Norge har de nytt suksess helt siden de slapp sitt andre album, «Alphabetical», som hadde en fjerdeplass på de norske albumlistene som høyeste plassering.

Franskmennenes kommende album har vært i kjømda helt siden 2011, og nylig kunne de avsløre at hele herligheten ble spilt inn på den samme miksepulten som Michael Jackson brukte på sitt storselgende album «Thrill», som ble utgitt i 1982. Den nær antikvariske miksepulten ble kjøpt av gitaristen Laurent Brancowitz, som betalte drøyt 11.000 engelske pund for den.


Bandet kjøpte miksepulten fordi de etter sigende «likte tanken på å jobbe med en innviet artefakt, samt å være i besittelse av noe merkelig som kan fiksere to album», fortalte vokalist Thomas Mars, som også kunne fortelle at de på et tidspunkt vurderte å kalle det nye albumet «Alternative Thriller».

Sjekk ut «Entertainment», som blant benytter seg av hissige mengder svarttangenter:


ANNONCE