Nyhet

Lover mer enn bare musikalske opplevelser

GAFFA.no - alt om musikk.

Festivalsommeren er straks i gang, og i neste uke, nærmere bestemt fredag 15. juni, går startskuddet for årets første byfestival i Oslo; Piknik I Parken.

Øverst på plakaten finner vi navn som Susanne Sundfør, Phoenix og Jason Isbell, men det er ikke bare musikken som står i fokus når Oslo-festivalen går av stabelen: I år kan du oppleve langt mer enn å se dine favorittartister på scenen, lover arrangørene.

LES OGSÅ: Hun reddet Greni lørdag kveld.


Under årets utgave av Piknik I Parken kan du blant annet kickstarte festivaldagen med yoga, delta på poesikurs, lære mer om musserende vin og øl, få grilltips fra noen av Norges mest aktuelle kokker, se vinnerfilmene som kommer direkte fra Kortfilmfestivalen i Grimstad sammen med Grønnskjerm, oppleve Vigelands-museet, og en gjøre en rekke andre hyggelige aktiviteter i en av Oslos flotteste parker.

I tillegg tilbyr festivalen en hel del moro for de minste.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Franske Phoenix er blant trekkplastrene på plakaten i år. FOTO: Emma Le Doyen / Warner Music Group.


— Selv om musikken er kjernen i Piknik i Parken, ønsker vi å gi publikumet en totalopplevelse som går utover det musikalske aspektet, forteller markedsansvarlig, Lars Tefre Baade. 


Han legger til:

— Vi har jobbet med å få til et bredt tilbud for våre festivalgjester og er veldig stolt over årets aktiviteter.

LES OGSÅ: D'Sound debuterer med ny besetning.


Piknik I Parken ble arrangert for første gang i 2014, og er nå inne i sitt femte år. Festivalen arrangeres utenfor og inne på Vigeland-museet og i 2017 ble området utvidet inn i Vigelandsparken.

I år er Piknik I Parken flyttet en uke frem slik at datoene for festivalen blir fredag 15. til søndag 17. juni.

ANNONCE