Nyhet

PopNytt: 15 august

Johnny Depp i studio med 1D og Ed Sheeran, Phoenix + R.Kelly, albumstream av King Krule og mye mer...

Phoenix har teamet opp med R.Kelly for en remix av Trying To Be Cool. Hør den her:

Supergruppe(ish) alarm! Johnny Depp har blitt spottet i studio med Ed Sheeran og One Direction. Skuespilleren/verdens kjekkeste mann og Sheeran ble sett på vei inn i et studio i LA tidligere denne uken, mens et bilde av 1D medlem Zayn Malick det samme studioet med Depp dukket opp på Insta.

Det britiske stjerneskuddet King Krule streamer debutalbumet sitt i sin helhet foran den offisielle utgivelsen om to uker. 6 Feet Beneath The Moon kan høres her:
 Kings Of Leon, som du kan lese et eksklusivt intervju med i neste nummer av GAFFA, skal co-hoste en matfestival i Nashville neste måned.


De britiske indiegazerne i Yuck har en ny godlåt på gang. Middle Sea er tatt fra bandets andre album Glow & Behold som dukker opp 30 september. Hør sangen her:

Trommis i The Doors, John Densmore har avslørt at Jay-Z sendte han et brev hvor han forklarte hva hiphop var etter at Hova samplet The Doors' Five To One for The Blueprint.


Britney Spears brukte 40 millioner kroner på fast food og billigsjapper i fjor, avslører TMZ som har grafset til seg popdronningens regnskap.

Popkongen på sin side, døde med enorm gjeld. Michael Jackson var etter sigende 2,5 milliarder kroner in the red da han døde i 2009, kom det frem da en regnskapsfører snakket i rettsaken mellom MJs mor Katherine og This Is It promotør AEG.

Florence & The Machine er i gang med sitt tredje album.


Og til slutt, Bon Jovi har avlyst en konsert på New York State Fair for å spille på en privat fundraiser for guvernør Andrew Cuomo.

Sjekk tilbake på gaffa.com i morgen for mer PopNytt!

ANNONCE