Nyhet

Mathias Stubø tilbyr 69 gratis

– Det er ikke et DJ-sett, det er ikke en mikstape, men det er nærmere en tradisjonell (dog spirituell) beat-tape med original samplebasert musikk som blander hiphop, funk, fusion, disco og jazz.

Mathias Stubø har for lengst markert seg som en av de mest produktive artistene vi har her til lands, og med et par album i året er det få som kan konkurrere på det punktet. Denne gangen er det ikke et ordinært album som presenteres, i helgen la nemlig Stubø ut en 69 låter tung mikstape. Eller, det vil si det er ikke en vanlig mikstape. Som Stubø selv beskriver det:

– Det er ikke et DJ-sett, det er ikke en mikstape, men det er nærmere en tradisjonell (dog spirituell) beat tape med original samplebasert musikk som blander hiphop, funk, fusion, disco og jazz.

Selv om Stubø allerede gir ut mengder av musikk under sitt eget navn og som Proviant Audio, så er det fortsatt mer å ta av. Dette overskuddsmaterialet gir han nå bort helt gratis via sin hjemmeside. Når det neste studioalbumet fra denne kanten slippes, er foreløpig ikke klart, men ryktene skal ha det til at det neste albumet som Proviant Audio er ferdig. 


I mellomtiden er det nok av godsaker å kose seg med på «The Fusion Tapes»:

Last ned «The Fusion Tapes» her.

ANNONCE