Nyhet

Parkteatret avslører Yngling-høsten

Om man tar hodet ut av festivalmodus og ser mot høsten er det allerede kort mellom høydepunktene på konsertfronten - og i dag avslørte Parkteatret sitt program for konsertserien Yngling til høsten. Se hvem som spiller her!

Yngling er konsertserien som også de under 18 år kan få med seg, og konseptet ble en umiddelbar suksess da det ble lansert av Parkteatret i vår. Da var det Honningbarna og Mikhael Paskalev som hver sin kveld først spilte en konsert med fri aldersgrense tidlig på kvelden, før de spilte en ny konsert senere samme kveld for de over 18.

Til høsten braker det løs igjen, og allerede på klubbdagen på Øyafestivalen tjuvstartes høsten med den første kvelden i runde to. Først ut er Heyerdahl og Ungdomskulen, og dette skjer altså tirsdag 6. august.

Oktober blir en hektisk måned for Yngling, med hele fire kvelder. Først ut da er Jonas Alaska, som spiller 5. oktober, før Mathias Stubø, eller nå tilbake under aliaset Proviant Audio med nytt album, spiller en uke senere. 26. oktober er det da albumaktuelle Rumble In Rhodos som gjør to konserter på én kveld, og sist ut i oktober er britiske Passenger (bildet), som i år har hatt en kjempehit med låten «Let Her Go».

Høstprogrammet avsluttes 30. november med hiphop-stjerneskuddet Kaveh. Det betyr at det komplette høstprogrammet ser slik ut:

06.08: Øya Klubbdagen - Yngling pres.: Heyerdahl + Ungdomskulen
05.10: Jonas Alaska
12.10: Proviant Audio (slippfest)
26.10: Rumble in Rhodos (slippfest)
29.10: Passenger (UK)
30.10: Kaveh (turnéavslutning)

 

ANNONCE