Nyhet

Se video og hør remiks av Proviant Audios nyeste

Klar med både musikkvideo og remix-EP for singelen Once I Thought.

Det svært så produktive disco-electronika-hodet Mathias Stubø er straks klar med sitt fjerde album siden 2011. To av dem har han gitt ut under eget navn, men Drift Days and Disco Nights, som slippes den 11. oktober, er hans andre skive under navnet Proviant Audio.

For en måned siden skrev vi om Drift Days and Disco Nights sin andre singel Once I Thought og bød på et prøvelytt, og nå er omsider også videoen klar. Ta en titt på festivalsommermimrestunden regissert av Jan Tore Eriksen under.

Da GAFFA intervjuet Stubø for halvannet år siden forklarte han forskjellen på de to paralelle soloprosjektene hans egentlig bare er at Proviant Audio er et pseudonym som han slipper en litt annen type musikk under. Siden den gang har derimot Proviant Audio utviklet seg fra soloprosjekt til nimanns diskoorkester.

På remix-EPen til Once I Thought, som også ble sluppet i dag, kastes enda noen flere hoder inn i miksen. Bidragsytere er Oslo-space-disco-veteranen Prins Thomas, nu disco-oppkomlingen Chris Massey, åttitalls-electro-flørtende Leon Sweet og Paper Recordings' Flash Atkins. Om du har lyst til å høre på Prins Thomas-remixen straks og med en gang er det bare å bla forbi videoen.

Drift Days and Disco Nights slippes på Oslo Records (Chris Lee, Maya Vik, Montée, Yoguttene) den 11. oktober i samarbeid med britiske Paper Recordings og Flake Records i Japan.

 

ANNONCE