Nyhet

Se live-session med Proviant Audio

Savner du by:Larm? I tiden fremover byr festivalen på en rekke live-videoer med et knippe av årets artister.

Mathias Stubø, aka Proviant Audio, ble kåret til ukas Urørt allerede som 14-åring. På lørdag avsluttet det norske hypertalentet og resten av bandet i Proviant Audio årets by:Larm, med et sprakende og dansespekket show i WiMP-teltet på Youngstorget.

... og mange er nok triste for at by:Larm er over for denne gang. I den anledning vil nettopp by:Larm - i samarbeid med innspillingstudioet At The Loft - fremover presentere en rekke live-videoer fra utvalgte by:Larm-artister, deriblant Proviant Audio. Se videoen hvor bandet spiller How Does It Feel, som vanligvis også akkompagneres av LidoLido, nederst i saken.

Mathias Stubø nedstammer fra en rekke jazzmusikere, og kommer fra en by som har fostret flere anerkjente norske band - nemlig Tønsberg. Byen står også bak Slottsfjell, en av Norges mest populære festivaler - men at det er et utpreget musikkmiljø i Tønsberg har Stubø tidligere uttalt at han ikke har sett noe til. Det var likevel ikke noe problem å danne gjengen som står bak Proviant Audio.


– Vi ble en gjeng fordi vi likte å spille den musikken. Og det var nok vi som hadde kommet lengst med det. Derfor var jeg liksom ikke tvil om hvem jeg ville ha med i det bandet da jeg skulle plukke det ut. Så da var det liksom greit. Og jeg har ikke hatt lyst å kvitte meg med noen, fortalte Stubø i et intervju med GAFFA i desember.

Hele intervjuet kan du lese her.

Låta du kan høre i videoen under er hentet fra bandets siste album Drift Days & Disco Nights, som ble kåret til en av GAFFAs Favoritter i 2013. Dette er det andre studioalbumet Stubø har sluppet under navnet Proviant Audio, og er et testament til en lettere vanvittig arsenal av funkreferanser. Her kan du lese hvorfor GAFFA ga albumet hele seks stjerner.


Se Proviant Audio spille How Does it Feel på At The Loft her:

Proviant Audio er også booket til årets Slottsfjell-festival, les mer om det i GAFFAs Festivalguide.


ANNONCE