Nyhet

Norsk aften på Manhattan i neste uke

Proviant Audio, Maya Vik og The Fuzz er blant artistene som opptrer i New York kommende mandag.

I forbindelse med bransjefestivalen CMJ i New York er det norske selskapet Oslo Records invitert til å presentere noen av sine artister på Manhattan-klubben Pianos. Klubben er kjent for å ha huset artister som Lady Gaga og Passion Pit på et tidlig stadium i karrieren, og mandag 14. oktober står altså en bråte norske navn på den samme scenen.

Maya Vik har spilt flere ganger på Pianos denne høsten, og er også med på mandag. I tillegg skal Proviant Audio (bildet), Aslak Hartbergs The Fuzz, Ilebek og Chris Lee også spille på den norske klubbkvelden.

Proviant Audio er også albumaktuelle med Drift Days & Disco, som slippes allerede på fredag. Vår anmelder Silje Strømmen trekker frem LidoLido-samarbeidet How Does It Feel som et av høydepunktene på et jevnt over fantastisk album:


— Å velge ut platens beste er dog vanskelig. Alle de 13 låtene fremstår som et resultat av et enormt kreativt talent, er godt produserte og flyter over i hverandre, samtidig som de byr på overraskelser. Det er ingenting som skurrer og Stubø viser igjen at han lever opp til tittelen unikum innen norsk musikk.

Hele hennes anmeldelse kan du lese her.

... Og det omtalte LidoLido-samarbeidet kan du også få en sniklytt på her:

ANNONCE