Nyhet

Programmet til Miniøya er komplett

GAFFA.no - alt om musikk.

Barnefestivalen i Oslo offentliggjør sitt program i dag.

9. og 10. juni 2018 er det klart for den niende utgaven av barnas egen festival i Tøyenparken, Miniøya. Festivalen har som mål å gi deg den beste kombinasjonen av konserter, forestillinger og aktiviteter. Programmet inneholder i kjent Miniøya-stil både musikk, dans, teater, litteratur, disko, verksteder og aktiviteter.

Festivalen ønsker å tilby den yngste generasjonen kulturkonsumenter nye rammer og forventninger. Her kan du oppleve idolet ditt live for første gang, og samtidig bli introdusert for en musikksjanger du kanskje ikke har hørt på før.


— Vår erfaring er at barn liker å bli utfordret på hva de liker, den ene ekskluderer ikke det andre. Vårt mål er å ta barn på alvor, og tilby like høy kvalitet som på et tilsvarende arrangement for voksne, forteller kunstnerisk leder Henriette Larsen.

LES OGSÅ: Store nyheter fra Gorillaz.

Til årets festival kommer Lissie, Datarock, Meg Og Kammeraten Min med Kringkastingsorkesteret, Sondre Lerche, Hkeem, Fieh, 9 grader nord, Maya Vik, Ida Maria, Ánnásuolo, Tusmørke og Frøy Aagre.


Artikkelen fortsetter under videoen.

Bookingen av amerikanske Lissie er spesiell for festivalen. Hun er nemlig den første amerikanske bookingen til Oslo-festivalen noensinne. Amerikaneren, som har blitt en skikkelig norgesvenn gjennom årene, skal opptre på åpningsdagen, lørdag 9. juni.


— Det er aller morsomst når det er masse barn foran ved scenen som danser og lever seg inn i musikken, så jeg gleder meg veldig til Miniøya, sa Lissie i en kommentar til GAFFA.no da nyheten ble kjent.

LES OGSÅ: Vil fylle opp norske konsertlokaler.

Miniøya arrangeres 9. og 10. juni - og billetter kan kjøpes via Ticketmaster.


ANNONCE