Nyhet

Indiehelter remikser Young Dreams

Når den første singelen fra det etterlengtede debutalbumet til Young Dreams skal remikses, så er det ikke hvem som helst som er involvert. Hør alle remiksene her!

«Fog Of War» ble denne uken sluppet som første singel fra det kommende debutalbumet til Young Dreams, og de fleste som ikke er tonedøve har falt pladask for buzzbandet. Gjengen fra Bergen slipper «Between Places» først 25. februar, men det kan ligge an til at vi kommer til å høre mye fra Young Dreams i mellomtiden også.

Nå kan man nemlig høre tre remikser gjort av noen andre kjente og kjære indienavn. Første remiks ut er nok den minst kjente av de, nemlig Brooklyn-baserte Baio, men han har like fullt levert en lekker og mer beatbasert utgave av singelen.

Neste ut er svenske Korallreven, som har skapt bloggekaos over hele internettet med både singler og debutalbum.

Den tredje er av de tidvis tropiske indieelektro-heltene i Lemonade. Denne gjengen ser ut til å gjøre det til vane å remikse det som kan krype og gå av heite norske navn, og leverte tidligere denne måneden også en remiks av Lindstrøms nyeste singel, «Ęg-gęd-ōsis». Nå er det Young Dreams og «Fog Of War» sin tur til å få Lemonade-drakt.

Førstkommende fredag, 19. oktober, står Young Dreams på scenen på Rockefeller i Oslo, som oppvarming for Modular-kompisene i australske Tame Impala.

Young Dreams - Fog Of War (Remixes) by Warner Music Norway

ANNONCE