Nyhet

Roskilde Road Trip er på plass i Oslo

I år åpner Roskilde for kreative bidrag til festivalen fra alle som ønsker å prøve seg - prosjektet Roskilde Road Trip er i gang i fire byer i disse dager. 120 Days avslutter prosjektet med konsert på Blå.

I år som tidligere år dreier Roskilde Festival seg om så mye mer enn bare musikk. Der hvor musikken er samlepunktet for festivalen, åpner det i tillegg for alt annet av kreative bidrag. Formålet med Roskilde Road Trip er å finne de beste idéene som kan brukes under selve festivalen.

Dette foregår ved at festivalen har satt opp en «kreativ pop-up lounge», og i Oslo befinner denne seg på Ingensteds. Siden 10. mars har prosjektet holdt på, og 23. mars avsluttes det hele hos Ingensteds nærmeste nabo - Blå. Her spiller de Roskilde-klare bandene 120 Days, Deathcrush og danske Nelson Can. 

I en pressemelding uttaler festivalens pressetalskvinne, Christina Bilde, følgende:


– Roskilde Festival handler ikke kun om hva vi kan tilby publikum, men i stor grad også hva våre engasjerte publikummere har lyst til å bidra med. Det er noe av det som gjør Roskilde Festival unik. Derfor legger vi nå ut på Road Trip for å invitere kreative krefter til å bli med å lage festivalen.

Oslo er Roskilde Road Trips første stopp, og etter dette går turen videre til Lund og Stockholm i Sverige, før Berlin som siste stopp. Mer informasjon om prosjektet finnes på facebook.com/orangefeeling.

ANNONCE