Nyhet

BLÅ Oslo til Nederland

...og de tar med seg ti norske band og artister, til Incubate Festival i Tilburg.

BLÅ Oslo arrangerer "Norwegian Invasion" i samarbeid med Incubate Festival og Music Norway i Nederland. Festivalen finner sted i Tillburg og går av stabelen 15. til 21. september.

BLÅ tar med seg 10 norske band og artister som er fordelt på ulike dager gjennom hele uka. 

De norske bidragene er som følger: OKKULTOKRATI, Electric Eye, Deathcrush, Tremoro Tarantura, NEXT LIFE, MOON RELAY, MOE, Staer, Tusmørke og FULL PUPP med Blackbelt Andersen og Magnus International


Og nederlenderne kan glede seg. Flere av disse er kjent for sine live-opptredener. Da OKKULTOKRATI spilte på by:Larm i fjor, ga vår anmelder 6 av 6 stjerner og skrev blant annet dette:

– Hvis jeg satt på en sengekant hadde jeg blitt «tatt på sengen» av hvordan OKKULTOKRATI låter fem hundre ganger hardere, tyngre og mer intense live enn på det seneste albumet, «Snakereigns», som kom i november i fjor. De spiller ikke plystrevennlige koserockballader der heller, men makten og nedslagskraften er femdoblet i livesammenheng. Hvorfor er det slik? Jeg aner ikke. Når skal de gi ut et livealbum? Forhåpentligvis i løpet av uken.

Les mer om arrangementet her.


ANNONCE