Nyhet

Soundtracket til en film som ikke er laget ennå

Vi feirer at det tredje albumet er ferdig innspilt med en liste med låter de hørte på i studio.

Vi feirer at det tredje albumet er ferdig innspilt med en liste med låter de hørte på i studio.

Electric Eye (bildet) slipper sitt tredje album til høsten, og i dag er de klare med den aller første singelen, Turn Around, Face the Sun.

«Tenk deg soundtracket til en film som ikke er laget ennå, tenk skurkete syre-prog, etno-jazz, og old school hiphop grooves blandet med det etter hvert så gjenkjennelige Electric Eye-soundet», står det i presseskrivet. Den beskrivelsen kan vi være med på. Hør singelen nedenfor.


LES OGSÅ: Klar med ny og «frustrert» singel.

— Vi er nettopp ferdig med å spille inn vårt tredje studioalbum, og Turn Around, Face The Sun er den første smakebiten fra albumet. Låta er en slags link mellom vårt siste album og det nye. Vi har fortsatt med den umiskjennelige «Electric Eye-signaturen», med dystre toner og monoton groove, og vi har forsøkt å gi teksten og vokalen mer oppmerksomhet og gjøre det mer i form av en «vanlig» sang, forteller de i en kommentar til GAFFA.

Artikkelen fortsetter under låten.


— Jeg så filmen «Bullit» med Steve McQueen for en stund siden, og det er en scene i filmen med et jazzband som spilles i en bar. Det hørtes så rart og kult ut, og vi ønsket å lage noe på den samme vibben. 

Dette hørte de på i studio


For å feire at Norges fremste innen psykedelisk rock har spilt inn en ny plate, har vi spurt om de kan dele de låtene de hørte mest på i studio under innspillingen.

Listen består av disse låtene:

The Black Brothers - Saman Doye


Bert Jansch - Poison

Pierre Cavalli - Un Soir chez Norris

Khruangbin - White Gloves


Roedelius - Ho Renomo

ANNONCE