Nyhet

De første artistene til Vill Vill Vest i Bergen er offentliggjort

Festivalen som skal være et vestlandsk svar på by:Larm og Trondheim Calling med 15 bekreftede artister og band.

Bransjefestivalen Vill Vill Vest blir arrangert 15. og 16. september, og har som formål å etablere en mer rigid musikkbransje i Bergen.

— Bergen har lenge vært en musikkby uten særlig infrastruktur. Det kan vi skape med denne festivalen. Det er nok en av grunnene til at så mange har vært så interessert i å delta i festivalarbeidet, sa Mikal Telle i Made Management til GAFFA da nyheten om festivalen først ble offentliggjort i april.

Nå er de første artistene på programmet offentliggjort. En jury har valgt ut de første 15 av omtrent 50 artister og band som skal opptre på festivalen.


I dagens slipp finner vi 9 Grader Nord, Boy Pablo, Chain Wallet (bildet), Daisy, Drippin, Electric Eye, Elida Høgalmen, Emile The Duke, Howlin' Sun, Larsiveli og Makko Makeba, Ondt Blod, Rytmeklubben, Undergrünnen, Verdensrommet og Sløtface.

— Juryen har gjort en kjempeinnsats i utvelgelsesprosessen, og resultatet har blitt et program fylt med både kjente navn mange allerede har et forhold til, og nye stjerneskudd vi forutser en strålende fremtid for. Ved å samarbeide med så mange varierte venuer og kuratorer sikrer vi et bredt program der alt fra jazz til hiphop, rock til pop, og mye i mellom er representert. Jeg er sikker på at det kommer til å friste både musikkinteresserte studenter og konsertgjengere i Bergen, og aktører i norsk og internasjonal musikkbransje å avlegge oss et besøk i september, sier festivalsjef Vilde Blomhoff.

Her kan du se den ferske musikkvideoen til Chain Wallet:

ANNONCE