Nyhet

Vill Vill Vest og by:Larm inngår samarbeid

Denne uken går Bergens nye bransjefestival av stabelen – Oslos bransjefestival skal dit for å plukke ut tre artister til neste års program.

Bransjefestivalen Vill Vill Vest blir for første gang arrangert på forskjellige scener i Bergen 15. og 16. September, altså i morgen og fredag. Festivalen har som formål å etablere en mer rigid musikkbransje i Bergen.

I dag kom nyheten om at Oslos bransjefestival by:Larm skal ta turen opp til byen i forbindelse med festivalen for å plukke ut tre artister som får spille på by:Larm 2017. Dette skal de avgjøre i samarbeid med Vill Vill Vest.

— Bergen har opp gjennom årene levert noe av det aller beste innen norsk musikk, både i nasjonal og internasjonal sammenheng. Byen har derfor alltid hatt en helt spesiell plass på by:Larm. Bergen har en egen evne til å dyrke fram talenter som ligger litt på siden av det norske. Det kommer stadig nye bølger med god musikk skyllende over oss, og selvsagt er by:Larm til stede på Vill Vill Vest for å finne det neste store, sier Joakim Haugland, programsjef for by:Larm, i en pressmelding. 


Under festivalen vil over 45 artister spiller på ni av Bergens mest etablerte scener. Blant artistene finner vi Apothek (bildet), som har spilt under by:Larm tidligere, Electric Eye, Lumikide, Vinterbris, Strange Hellos, Kjartan Lauritzen, Sigrid Raabe og Verdensrommet.

— Det er kjempekjekt at by:Larm tar turen, og jeg tror det blir vanskelig å bare velge tre. Det er også en kjempemulighet for artistene, som da vi bli de første som blir sluppet til by:Larm 2017. Det blir veldig gøy å ta turen i anledning by:Larms 20-årsjubileum, og å kunne sette vårt preg på en egen Vill Vill Vest-scene, sier festivalsjefen for Vill Vill Vest, Vilde Blomhoff Pedersen.

Hør Vill Vill Vest-aktuelle Sigrid Raabe her:

 

ANNONCE