Nyhet

Dobbelt slipp på Fysisk Format

Øya-aktuelle The Good, The Bad & The Zugly og Haraball slipper sjutommere på Fysisk Format den 3. august – men låtene kan du høre allerede nå.

Tidligere denne måneden lanserte Fysisk Format og Tiger sin sjuende «Bransjevelter»-kompilasjon. Blant et tjuetalls spor som ble pakket inn på én mager CD-plate, fant man bidrag fra bandene Haraball (bildet) og The Good, The Bad & The Zugly. I dag slapp plateselskapet nyheten om at bandene slipper hver sin sjutommer neste fredag.

Haraball er Øya-aktuelle med sin konsert på Gamla torsdagen 9. august, hvor de varmer opp for Indianapolis-punkerne i Zero Boys. Sjutommeren er deres andre utgivelse, og inneholder blant annet låten «I Want Your Downs», som man kunne høre på den seneste «Bransjevelter»-utgivelsen. I følge presseskrivet handler låten om å ville bytte liv, og om en av Haraball-medlemmens møte med en svært humørfylt og livsglad person med Downs syndrom på t-banen ved Brynseng. Utgivelsens omslag er tegnet av illustratøren Esra Røise, og utkommer i et opplag på 500, hvor 300 eksemplarer er på lekker, gul og gjennomsiktig vinyl.

Hadelandsbandet The Good, The Bad & The Zugly slipper sin fjerde sjutommer denne dagen. Punkerne har allerede gjort seg bemerket med singelen «Sitter Fast I Hælvete» og to splitter med duoen The Mormones. Denne gangen har de fått hjelp på produksjonssiden av Kvelertak-gitarist Bjarne Rolland og Haust-affilierte Ruben Willem. Omslaget er det Johannes Høie som står for. Høie har tidligere designet omslag for band som eksempelvis Kollwitz. Også denne utgivelsen vil komme i et opplag på 500. Også The Good, The Bad & The Zugly spiller på Øya-festivalen, da de inntar Vika klokken ti på tre på onsdagen.


Sjekk ut låtene under:

The Good the Bad & the Zugly - Brainbomb b/w Killing Time 7" by TigerFysiskFormat

HARABALL - Frowns vs Downs by TigerFysiskFormat


ANNONCE